.

.

Детали Гардиз Комплетен комплет за миење на подлогата за заклучување на нечистотијата вклучува филтер за кофа за заклучување на нечистотија

Детали Гардиз Комплетен комплет за миење на подлогата за заклучување на нечистотијата вклучува филтер за кофа за заклучување

DEN 159.84
Залиха
Достапно за нарачка

Комплетна поставка за перење подлога! Брзо и нежно ја чисти секоја подлога за полирање за неколку секунди Не се потребни надворешни алатки за напојување. Прикачете ги валканите влошки на рачката на јадицата и јамката и ставете ја на мијалник за рампа за чистење. Имитира нежно миење на рацете и не ја оштетува подлогата, мора да има за сите поставувања за полирање. Драматично го проширува животот на вашите влошки за полирање со тоа што ќе ги чувате чисти и подготвени за следната употреба. Може да се користи и во вашата корпа за миење за да ја филтрирате водата за да спречите вртења и гребнатини. Комплетна поставка за перење подлога! Брзо и нежно ја чисти секоја подлога за полирање за неколку секунди. Не се потребни надворешни алатки за напојување. Прикачете ги валканите влошки на рачката на јадицата и јамката и ставете ја на мијалник за рампа за чистење. Имитира нежно миење на рацете и не ја оштетува подлогата, мора да има за сите поставувања за полирање. Драматично го проширува животот на вашите влошки за полирање со тоа што ќе ги чувате чисти и подготвени за следната употреба. Може да се користи и во вашата корпа за миење за да ја филтрирате водата за да спречите вртења и гребнатини. Прицврстувачот за миење садови за заклучување на нечистотијата кликнува во филтерот за кофа за заклучување на нечистотијата за да ги исчистите сите влошки за полирање безбедно и нежно за неколку секунди! Исчистете ја пената, волна, микрофибер, копирање на хаос и повеќе во рамките на трепкање на окото. Како да користите : Едноставно вметнете ја прицврстувачот на подлогата за миење садови во филтерот за кофа за заклучување на нечистотијата и ставете во кофа со чиста вода. Прикачете ги валканите влошки на испорачаната рачка и јамката и пумпајте го нагоре и надолу на прилогот околу 15-20 секунди. Чистата вода ќе експлодира во рамките на подлогата и ќе ги испушти нашите несакани хемикалии за да создаде совршено чиста подлога за полирање! Прицврстувањето за миење садови за подлога за заклучување на нечистотија е направена од пластика и метал од индустриско одделение за екстремна издржливост.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат