.

.

Осветлување Modz Chrome Blue 17 Режими Xbox 360 Модифициран Брз Контролер На Пожар со Капка Снимки Брз Опсег ЗА ТРЕСКА Напредно Војување

Осветлување Modz Chrome Blue 17 Режими Xbox 360 Модифициран Брз Контролер На Пожар со Капка Снимки Брз Опсег ЗА ТРЕСКА Напредно Војување

DEN 1467.20
Залиха
Достапно за нарачка

Ограничено Издание Chome Blue Контролер со 17 Режим Брз Оган модифициран Со Осветлување Modz Осветлување Модз модифициран Со Сина ЛЕР. Автоматско насочување надолу режим на видување : Автоматско насочување надолу по глетката кога ќе го држите вистинскиот чкрапало за пукање, нема повеќе оган од колкот!. Капка шут режими за Сите повик на должност игри. Снајперист брз опсег! Корисникот репрограмира!. Список На режими : Сите режими на брз оган може да се користат за Напредно Војување. Режим 1 : снајперска пушка Со брз Опсег со прилагодлив тајминг на корисникот помеѓу опсегот и пукањето. Режим 2 : Повик На Должност : Црна Опс Акимбо Мимик. Користи десен активирач за пукање на двете оружја. Само десното активирање брз оган ако тоа е притиснато да се стремите прво. Режим 3 : Повик На Должност : MW2 И MW3 Akimbo mimic. Користи десен активирач за пукање на двете оружја. Само десното активирање брз оган ако тоа е притиснато да се стремите прво. Режим 4 : Десен активирач брз оган за Режимот На Црни Операции 5 : ТРЕСКА автоматско насочување надолу по глетката за целосно автоматско оружје. ТРЕСКА автоматско насочете ја глетката со брз оган за Црни Операции.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат