.

.

ZZK 8X32 ДОЛГО Растојание Ед Објектив Анти-Обратна Цевка HD Пеење Двоглед Голем Поглед За Лов И Пешачење Кампување Концерт Надворешно Гледање Ѕвезди

ZZK 8X32 ДОЛГО Растојание Ед Објектив Анти-Обратна Цевка HD Пеење Двоглед Голем Поглед За Лов И Пешачење Кампување Концерт Надворешно Гледање Ѕвезди

DEN 2.00
Залиха
Достапно за нарачка

Голем дизајн на окуларот, лантанидно стакло, целосно исполнет со азот и водоотпорен, ултра широкопојасен слој, отпорен на прашина и против магла, ултра ниска разлика во бојата, структура против Павле, големо видно поле, пластично челично тело на леќи Разлики во модулот на окуларот. Окуларите со висока верзија се поголеми, а висината на окуларот е поголема; стандардните окулари се помали, а вкупната големина е исто така покомпактна. Капакот за прашина на окуларот со висока верзија е фиксиран, ако треба да се спушти, треба да се преклопи; се користи верзијата со ниска верзија очила за подигнување од типот На Влечење, изгледот на двете маски за очи е исто така различен. Остатокот од надворешната гума е со ист дизајн. Осветленоста и острината, осветленоста и острината на двете се многу добри, разликата не е голема, сликата е јасна и темелна, тродимензионалното набљудување е добро и удобно!. Контрола на изобличување и добар опсег на слики, високата верзија има подобра контрола во контролата на изобличување и добар опсег на слики и постигнува високо ниво на оптички ефект, што е целосно споредливо со телескопските производи од илјада јуани ниво. Ниската верзија е конвенционален ефект. Во однос на контролата на изобличување, ефектот не е толку добар како високата верзија, но во споредба со слични производи, тој е исто така добар и исплатлив!. Ефектот на заситеност на бојата на заситеноста на бојата, високата верзија користи ултра-ниска разлика во бојата дизајн на оптичка оптичка патека, при набудување на светли бои, бели предмети, сликање виолетови рабови, сини рабови, проблемот е јасно контролиран, разликата во бојата е мала, а набудувањето е појасно.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат