.

.

Канон Вистински Тонер, Кертриџ 054 Цијан, Висок Капацитет 1 Пакет, Ласерски Печатачи &засилувач; Вистински Тонер, Кертриџ 054 Црна 1 Пакет

Канон Вистински Тонер, Кертриџ 054 Цијан, Висок Капацитет 1 Пакет, Ласерски Печатачи &засилувач; Вистински Тонер, Кертриџ 054 Црна

DEN 1520.00
Залиха
Достапно за нарачка

Производ 1 : КАНОН ВИСТИНСКИ Тонер 054 Цијан, Висок Капацитет Производ 1 : Систем Со Еден Кертриџ. Производ 1 : за употреба СО КЛАСАТА на слики Во Боја На Канон MF642 Cdw. Производ 1 : Кертриџ 054 Стандард CMY Принос 1, 200 Страници Секоја, Црна Приноси 1, 500 Страници. Кертриџ 054 ВИСОК Капацитет CMY Принос 2, 300 Страници Секоја, Црна Приноси 3, 100 Страници (iso/IEC стандард). Производ 2 : канон вистински тонер 054 црна. Производ 2 : Систем Со Еден Кертриџ. Производ 2 : за употреба СО КЛАСАТА на слики Во Боја На Канон MF642 Cdw. Производ 2 : Кертриџ 054 Стандард CMY Принос 1, 200 Страници Секоја, Црна Приноси 1, 500 Страници. Кертриџ 054 ВИСОК Капацитет CMY Принос 2, 300 Страници Секоја, Црна Приноси 3, 100 Страници (iso/IEC стандард). Систем Со Еден Кертриџ. Канон Вистински Тонер, Кертриџ 054 Цијан, Висок Капацитет (3027 C001) 1 Пакет, За canon color image CLASS MF641 Cdw, MF642 Cdw, MF644 Cdw, LBP622 Cdw Ласерски Печатачи, Модел : Тонер 054дизајниран од инженери На Канон и произведен Во канонски објекти, ОРИГИНАЛНИТЕ материјали се развиваат со користење на прецизни спецификации, така, Можете Да Бидете Сигурни Дека Вашиот Канонски Уред Постојано Ќе Дава Висококвалитетни Резултати. Опции за тонер со висок Капацитет бидете во чекор со вашите зафатени потреби за печатење, така што имате помалку напори за замена и повеќе време. Системот Со Еден Кертриџ ги комбинира тонерот и барабанот во истата единица, што значи дека имате само еден потрошен материјал за замена. MF642 Cdw користи КАНОНСКИ ВИСТИНСКИ Тонер, Кертриџ 054 CMYK (CMY дава 1, 200 страници / K приноси 1, 500 страници) И Кертриџ 054 CMYK СО Висок Капацитет (CMY приноси 2, 300 страници / K приноси 3, 100 страници) (iso/iec стандард).

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат