.

.

36л Електротермална Константна Температура Инкубатор инкубатор перитонеална Семе Semење Сперма

36л Електротермална Константна Температура Инкубатор инкубатор перитонеална Семе Semење Сперма

DEN 1.00
Залиха
Достапно за нарачка

1 Овој електротермален инкубатор за постојана температура е погоден за бактериска култура, шрафирање на фарма, ферментација и тест за постојана температура. Користење на микрокомпјутерски контролен инструмент, може да се темпира долго време, со функција за аларм над температурата. стандардна дистрибуција топлинска цевка, не постои отворен пламен при греење, тоа е побезбедно и побезбедно за употреба. Дизајнот на прстен од силиконски заптивки може значително да го подобри навлажнувачкиот ефект на инструментот, истовремено намалувајќи ја бучавата. Изгледот е многу убав, користејќи електростатско тело за прскање, калено стакло за набљудување на прозорецот, не може да го набљудува објектот во кутијата не влијае на постојаната температура.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат