.

.

Deatschwerks - Ин -линија филтер за гориво и комплет за куќиште

Deatschwerks - Ин -линија филтер за гориво и комплет за куќиште

DEN 1520.00
Залиха
Достапно за нарачка

Внатрешен елемент на филтерот за гориво и комплет за куќиште Не'рѓосувачки челик, 5 микрони. 5/16in црево Барб. Deatschwerks-Ин-линија за филтрирање на гориво и комплет за куќиште (8-03-070-005 K-516). Deatschwerks-Ин-линија за филтрирање на гориво и комплет за куќиште (8-03-070-005 K-516). Deatschwerks е посветен на обезбедување решенија за системот за гориво со високи перформанси EFI. Сместено во Оклахома Сити, Оклахома, ДВ работи надвор од сопствениот објект од 36.000 квадратни метри во кој се сместени сите функции на компанијата, вклучувајќи дизајн, крајно производство, обезбедување на квалитет, продажба, маркетинг и администрација. Deatschwerks има развиено иновативни компоненти на системот за гориво, како што се во in-line 250il и 350 IL пумпи, модуларни резервоари за наплив, шини за конверзија на гориво, филтри за гориво со двојна фаза и регулатори на притисок на горивото компатибилен со етанол. Денес, поставата на компонентите на системот за гориво Deatschwerks вклучува над 1000 SKU Covering Sport Compact, Modern Muscle и Euro апликации.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат