.

.

Binkegg Play [Memory] Чиста акрилна ветерна музичка кутија со музичко движење „Санкио“

Binkegg Play [Memory] Чиста акрилна ветерна музичка кутија со музичко движење „Санкио“

DEN 1028.80
Залиха
Достапно за нарачка

Акрилична чиста музичка кутија со музичко движење „Санкио“ Бренд Санкио Голден 18 белешки Музичко движење од Јапонија, вториот познат бренд во светот. Секоја музичка кутија игра само една мелодија. Играјте околу 15 до 20 секунди од делот на мелодијата. Работејќи околу 2 до 3 минути по наборот на 4 рунди низ клучот. Тоа е чиста музичка кутија. Посетете ја мојата продавница за повеќе мелодии и музички кутии. Акрилична чиста музичка кутија со музичко движење „Санкио“. Бренд Санкио Голден 18 белешки Музичко движење од Јапонија, вториот познат бренд во светот. Секоја музичка кутија игра само една мелодија. Играјте околу 15 до 20 секунди од делот на мелодијата. Работејќи околу 2 до 3 минути по наборот на 4 рунди низ клучот. Тоа е чиста музичка кутија. Посетете ја мојата продавница за повеќе мелодии и музички кутии. Музичката кутија е изработена од акрилик. Тоа е јасна музичка кутија. Тоа е со музичко движење со ветер од 18 белешки, движењето го прави Санкио од Јапонија со позлатена боја, втор познат снабдувач на музичко движење во светот.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат