.

.

Синологија 12Bay NAS Rackstation RS3618XS, RS3618XS

Синологија 12Bay NAS Rackstation RS3618XS, RS3618XS

DEN 3.33
Залиха
Достапно за нарачка

Quad-core процесор со AES-NI и 8 GB (до 64 GB) DDR4 ECC UDIMM; Скалабилни до 36 дискови со синологија RX1217/RX1217 RP Ултра-високи перформанси од над 3.900 MB/s секвенцијално читање и 143.500 ISCSI случајни читаат IOPS, способни да инсталираат опционални NIC со 10 GBE/40 GBE. Комплетно решение за виртуелизација со синологија менаџер за виртуелна машина. Динамично складирање на ISCSI/NFS за VMware, Windows Hyper-V, Citrix и Open Stack. RS3618 XS Главна единица X 1, Упатство за брза инсталација x 1, AC кабел за напојување x 1, додаток пакет x 1. Quad-core процесорот со AES-NI и 8 GB (до 64 GB) DDR4 ECC UDIMM; Скалабилни до 36 дискови со синологија RX1217/RX1217 RP. Ултра-високи перформанси од над 3.900 MB/s секвенцијално читање и 143.500 ISCSI случајни читаат IOPS, способни да инсталираат опционални NIC со 10 GBE/40 GBE. Комплетно решение за виртуелизација со синологија менаџер за виртуелна машина. Динамично складирање на ISCSI/NFS за VMware, Windows Hyper-V, Citrix и Open Stack.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат