.

.

Вселенска сила на САД УССФ Сребрена призма холограм Галакси врежана златна картичка - оценет Gem Mint 10 - Ограничен # од 10.000

Вселенска сила на САД УССФ Сребрена призма холограм Галакси врежана златна картичка - оценет Gem Mint 10 - Ограничен од 10.000

DEN 2.67
Залиха
Достапно за нарачка

Вселенската сила на САД (УССФ) е најновата гранка на вооружените сили, основана на 20 декември 2019 година и членовите на Службата за вселенски сили се познати како старатели За да се одбележи ова историско достигнување во историјата на САД, објавувањето на специјална ултра висока премиум 2Д златна картичка е воведено за прв пат досега во јавноста. Секоја картичка е креирана со употреба на детална врежана 2Д слика на официјалното лого на вселенската сила во сребрена мулти-боја холограм на призма на предниот и златото на грбот. Предниот дел, исто така, има уникатна позадина на галаксијата со 2 -та земја и сателитска слика, заедно со зборовите „старатели“ и „вселенска сила на Соединетите држави“. Задниот дел ја карактеризира историјата на симболот на вселенската сила, заедно со сопственото ограничено издание индивидуален сериски број само 10,000. Картата има изглед и чувство на надворешниот простор!. Не ја пропуштајте вашата шанса да добиете дел од историјата на вселенските сили со оваа златна картичка Премиер издание. Секоја картичка е оценета и запечатена во состојба на скапоцен камен за лесни години на зачувување. Вселенската сила на САД (УССФ) е најновата гранка на вооружените сили, основана на 20 декември 2019 година и членовите на Службата за вселенски сили се познати како старатели. За да се одбележи ова историско достигнување во историјата на САД, објавувањето на специјална ултра висока премиум 2Д златна картичка е воведено за прв пат досега во јавноста.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат