.

.

Замена за полначот Sony DSC-S50 со адаптер за автомобили и ЕУ-Компатибилен со полначи за дигитални фотоапарати на Sony NP-FM50

Замена за полначот Sony DSC-S50 со адаптер за автомобили и ЕУ-Компатибилен со полначи за дигитални фотоапарати на Sony NP-FM50

DEN 3.00
Залиха
Достапно за нарачка

Замена Sony DSC-S50 полнач Замена за полначи за дигитални фотоапарати на Sony NP-FM50. Гаранција за доживотен век, QTY : 1 полнач, 1 адаптер за приклучок за автомобили, 1 адаптер за ЕУ. 100-240 V Авто-конзистенција за широко распространетост. Забележете : Ова е дел за замена на марката на батеријата, а не OEM производ. Овој производ не е поврзан со какви било OEM брендови и не е опфатен со никакви гаранции што ги нудат оригиналните производители. Било какви гаранции за овој производ се нудат исклучиво од батеријата Upstart. Сите споменувања на имиња на брендови или описи на модели се направени строго за да се илустрира компатибилноста. Сите имиња на брендови и логоа се регистрирани трговски марки на нивните соодветни сопственици.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат