.

.

Делови за машини MXBaoheng 50n.m Две вратила Електро магнетски прав спојката на сопирачката за повторно реализирање на сопирачката за затегнување на сопирачката

Делови за машини MXBaoheng 50n.m Две вратила Електро магнетски прав спојката на сопирачката за повторно реализирање на сопирачката за затегнување

DEN 13104.00
Залиха
Достапно за нарачка

1, струјата на побудување - Карактеристиката на вртежниот момент Возбудлива струја и вртежен момент е линеарна врска помеѓу возбудливата струја може да се контролира со прилагодување на големината на вртежниот момент 2, Брзина - Карактеристики на вртежен момент независни од вртежниот момент и брзината за да се одржат константни. (Магнетизирачката струја е константна, дозволениот опсег на промена на брзината на лизгање на вртежниот момент од влијанието на високата и мала брзина) Статички вртежен момент и динамичен момент нема разлика. 3, Карактеристиките на оптоварување Магнетната спојка за лизгање овозможуваат моќност, услови за ладење во одредено време, е константна. Избор на вистинска употреба, практична моќност да се дозволи да се лизне лизгање или помалку. Употреба на голема брзина, потребата од намалување на вртежниот момент за употреба. Магнетна спојка до нивната локација по избор, во лизгање под премисата на совпаѓање на моќност, магнетна спојка на високо ниво, можете да изберете помала големина. Ако не се совпаѓаат, треба да се постави во институциите на ниско ниво (средниот или задниот дел). Работете за да го намалите вртежниот момент за да ја зголемите брзината без разлика. 1, струјата на побудување - Карактеристиката на вртежниот момент Возбудлива струја и вртежен момент е линеарна врска помеѓу возбудливата струја може да се контролира со прилагодување на големината на вртежниот момент. 2, Брзина - Карактеристики на вртежен момент независни од вртежниот момент и брзината за да се одржат константни. (Магнетизирачката струја е константна, дозволениот опсег на промена на брзината на лизгање на вртежниот момент од влијанието на високата и мала брзина) Статички вртежен момент и динамичен момент нема разлика.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат