.

.

ОПЕРАТИККС 100 парчиња парфемски тест ленти за еднократна употреба бел парфем есенцијални масла хартија тест ленти за мириси за тестирање на арома мириси мириси те?

ОПЕРАТИККС 100 парчиња парфемски тест ленти за еднократна употреба бел парфем есенцијални масла хартија тест ленти за мириси за тестирање на

DEN 1.00
Залиха
Достапно за нарачка

Дрвена пулпа Овие трудови за тестирање се погодни за натопување и се убави за држење и снимање. Овие ленти за тестирање на бела хартија се едноставни, но корисни, многу погодни за тестирање на масла од ароматерапија, парфеми, есенцијални масла и многу повеќе, помагајќи ви брзо да ја класифицирате течноста. Поточно дизајниран да апсорбира мириси и лесно да ги тестира. Доволна количина за вашите потреби. Продавница за убавина, трговски центар, дома, шалтер, продавница за козметика, професионална, многу погодна за тестирање на парфеми, есенцијални масла, масло од ароматерапија и многу повеќе. Направени од премиум хартија, овие ленти за тестер за парфеми за еднократна употреба се безбедни и сигурни за употреба. Овие трудови за тестирање се погодни за натопување и се убави за држење и снимање. Овие ленти за тестирање на бела хартија се едноставни, но корисни, многу погодни за тестирање на масла од ароматерапија, парфеми, есенцијални масла и многу повеќе, помагајќи ви брзо да ја класифицирате течноста. Поточно дизајниран да апсорбира мириси и лесно да ги тестира. Доволна количина за вашите потреби. Продавница за убавина, трговски центар, дома, шалтер, продавница за козметика, професионална, многу погодна за тестирање на парфеми, есенцијални масла, масло од ароматерапија и многу повеќе.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат