.

.

FEBNISCTE New CPU Cooling Fan For HP ENVY TouchSmart 17-j017cl 17-j023cl 17-j030us 17-j037cl 17-j041nr 17-j043cl 17-j117cl 17-j127cl 17-j130us 17-j141nr 17-j142nr 17-j153cl 17-j157cl 17- j160nr 17-j173ca 17-j178ca 17-j182nr 17-j185nr 17-j186nr 17t-j000 17t-j000 17t-j100 for HP Envy M7-J000 M7-J100 m

FEBNISCTE New CPU Cooling Fan For HP ENVY TouchSmart 17-j017cl 17-j023cl 17-j030us 17-j037cl 17-j041nr 17-j043cl 17-j117cl 17-j127cl

DEN 2.00
Залиха
Достапно за нарачка

Пакетот вклучува : 1 вентилатор за компјутери Топли совети : Ве молиме, проверете го и моделот и сликите (помеѓу оваа ставка и вашата оригинална ставка) пред да поставите нарачка. CPU Cooling Fan For HP ENVY Touch Smart 17-j017cl 17-j023cl 17-j030us 17-j037cl 17-j041nr 17-j043cl 17-j117cl 17-j127cl 17-j130us 17-j141nr 17-j142nr 17-j153cl 17-j157cl 17-j160nr 17 -J173 CA 17-J178 CA 17-J182 NR 17-J185 NR 17-J186 NR 17 T-J000 17 T-J000 17 T-J100 за HP Envy M7-J000 M7-J100 M7-J003 XX M7-J010 DX M7-J020 DX M7-J07820 DX M7-J003 XX . Гаранција : 12 месеци. Пакетот вклучува : 1 вентилатор за компјутери. Топли совети : Ве молиме, проверете го и моделот и сликите (помеѓу оваа ставка и вашата оригинална ставка) пред да поставите нарачка. CPU Cooling Fan For HP ENVY Touch Smart 17-j017cl 17-j023cl 17-j030us 17-j037cl 17-j041nr 17-j043cl 17-j117cl 17-j127cl 17-j130us 17-j141nr 17-j142nr 17-j153cl 17-j157cl 17-j160nr 17 -J173 CA 17-J178 CA 17-J182 NR 17-J185 NR 17-J186 NR 17 T-J000 17 T-J000 17 T-J100 за HP Envy M7-J000 M7-J100 M7-J003 XX M7-J010 DX M7-J020 DX M7-J07820 DX M7-J003 XX .

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат