.

.

PopSockets: Телефонски паричник со проширување на зафат за телефон, држач за телефонска картичка - Сенка Сина и мулти -употреба телефонски монтирање: монтирање на цртичк

PopSockets: Телефонски паричник со проширување на зафат за телефон, држач за телефонска картичка - Сенка Сина и мулти -употреба телефонски

DEN 111.84
Залиха
Достапно за нарачка

Производ 1 : Нашиот издржлив паричник за поп -приклучоци Ние го нарекуваме нашиот „попволет“ е елегантен и безбеден начин да ги носите вашите картички заедно со вашиот телефон Со прицврстен телефон за телефон, можете да избегнете телефонски капки и да го активирате вашиот телефон на чекор. ПРОИЗВОД 1 : Стапот на паричникот Pop Socket Телефон може да држи 3-5 кредитни картички во зависност од дебелината на картичката. Производ 1 : За да го отстраните паричникот на телефонот, притиснете го горниот лев агол и лизнете десно за безжично полнење. Паричникот мора да се отстрани за безжично полнење. Производ 1 : држач за картички за поп -приклучоци за телефонски случај е компатибилен со монтирања и случаи на поп -приклучоци. Производ 2 : Наменет да ги смести сите поплипи со исклучок на држачот на Pop Grip Air Pods. Производ 2 : Единствениот дизајн му овозможува на прстенот да се ротира телефонот може да се гледа од повеќе агли и во режим на портрет и во пејзаж. Производ 2 : Комбинираната рачка за заклучување и лепило обезбедува безбедно вшмукување на повеќето површини (како што се CAR Windows Car Dash и работните компјутери). Производ 2 : Основни карактеристики вградени во управување со кабелот. Производ 1 : Нашиот издржлив паричник за поп -приклучоци Ние го нарекуваме нашиот „попволет“ е елегантен и безбеден начин да ги носите вашите картички заедно со вашиот телефон. Со прицврстен телефон за телефон, можете да избегнете телефонски капки и да го активирате вашиот телефон на чекор. ПРОИЗВОД 1 : Стапот на паричникот Pop Socket Телефон може да држи 3-5 кредитни картички во зависност од дебелината на картичката. Производ 1 : За да го отстраните паричникот на телефонот, притиснете го горниот лев агол и лизнете десно за безжично полнење. Паричникот мора да се отстрани за безжично полнење. Производ 1 : држач за картички за поп -приклучоци за телефонски случај е компатибилен со монтирања и случаи на поп -приклучоци. Производ 2 : Наменет да ги смести сите поплипи со исклучок на држачот на Pop Grip Air Pods. Производ 2 : Единствениот дизајн му овозможува на прстенот да се ротира телефонот може да се гледа од повеќе агли и во режим на портрет и во пејзаж. Производ 2 : Комбинираната рачка за заклучување и лепило обезбедува безбедно вшмукување на повеќето површини (како што се CAR Windows Car Dash и работните компјутери). Производ 2 : Основни карактеристики вградени во управување со кабелот. Pop Sockets : Pop Wallet+ со интегрирана поптопска поптоп-Bluestreamline Shadow Bluest Reamline вашиот ден-за-ден со нашиот Pop Socket Wallet со се-во-еден зафат што ги држи вашите картички додека беспрекорно се прикачува на вашиот телефонски случај.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат