.

.

Лопатки за пикаболи, сет на пилебови, рекети за пикбол, KSZU000114-37 ARTT8TI Pickleball лопатка сет, сет за игра со топчести топки, пикбол-торба, топки за пикбол, се среќава со USAPA St

Лопатки за пикаболи, сет на пилебови, рекети за пикбол, KSZU000114-37 ARTT8TI Pickleball лопатка сет, сет за игра со топчести топки, пикбол-торба,

DEN 1338.88
Залиха
Достапно за нарачка

Подобрена верзија-овој сет на марината ги вклучува сите работи што ги гледате на 1-та слика прикажана, така што ќе добиете 1 или 2 лопатки од пикбол комбинирани од 1 до 4 топки во затворен пикбол или топки на отворено, некои со куќиште со лопатка од пикле или лопатки за лопатки или капаци на лопатки од пикбол или Taple Taple Taple како подарок за марината за вас Зголемена стабилност- Оваа лопатки за пикбол поставени со нова технологија на тап-чувари на TPU, цврсти, огнени. После неколку часови „играње пикалбол“, ќе ги најдете уште во одличниот настап, освен да се соочите со проблем со стражарот на падот на работ, како и другите. Слупките за пикбол се чувствуваа маневрирање и може да продолжите во брза размена на рацете. Повеќе моќност и повеќе флексибилни - лопатките за мабопчиња користат полипропиленско јадро со повисоко ниво со слој на графитно јаглеродно влакно, ги прават лопатките од кисела топка полесно да ги контролираат и намалуваат несреќите, исто така ја зголемија големината на слатката точка и прошката во пределот на грлото. Cusion Grip- Удобниот зафат на лопатките со марини со дупки и скелети, ве натера да се чувствувате добро да ја апсорбирате потта и анти-слајд во прекрасно расположение и да ве охрабриме металот и моралот да се издвојуваат во натпреварот со пикбол и да ги победите другите. Каде и да е- лопатките за пикбол се популарни во натпреварот со пикбол, играч на пикаболи, игра за семејни пилиболи, активности на отворено или игра со пријатели, дури и играјте пикбол дома. Ова е ретка топка за марината за вашата игра со топчести топки!. Подобрена верзија-овој сет на марината ги вклучува сите работи што ги гледате на 1-та слика прикажана, така што ќе добиете 1 или 2 лопатки од пикбол комбинирани од 1 до 4 топки во затворен пикбол или топки на отворено, некои со куќиште со лопатка од пикле или лопатки за лопатки или капаци на лопатки од пикбол или Taple Taple Taple како подарок за марината за вас. Зголемена стабилност- Оваа лопатки за пикбол поставени со нова технологија на тап-чувари на TPU, цврсти, огнени. После неколку часови „играње пикалбол“, ќе ги најдете уште во одличниот настап, освен да се соочите со проблем со стражарот на падот на работ, како и другите.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат