.

.

Neyens DDS226D-1P M Еднофазен мерач на енергија DIN-Rail 40A 45A 110V 120V 220V 230V 240V 2000 IMP/kWh 50/60Hz

Neyens DDS226D-1P M Еднофазен мерач на енергија DIN-Rail 40A 45A 110V 120V 220V 230V 240V 2000 IMP/kWh 50/60Hz

DEN 923.04
Залиха
Достапно за нарачка

1 Прочитајте, податоци за внесување и поставување на мерачот со RS485. 2,35 mm стандардна инсталација на DIN Rail; Ширина 18 мм, најмалиот метар со RS485.RS485 Комуникација (протокол DL/T645-2007, Модуби е избор).Сективно измерете ја вкупната активна енергија (обратна енергија измерена во вкупната енергија).display струја во реално време (A), напон (V), моќност (W), фактор на моќност (COS). Прочитајте, податоци за внесување и поставување на мерачот со RS485. 2,35 mm стандардна инсталација на DIN Rail; Ширина 18 мм, најмалиот метар со RS485.RS485 Комуникација (протокол DL/T645-2007, Модуби е избор).Сективно измерете ја вкупната активна енергија (обратна енергија измерена во вкупната енергија).display струја во реално време (A), напон (V), моќност (W), фактор на моќност (COS).

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат