.

.

Арт Шел потпиша автограмирана линија за разгледници за разгледници Арт Рајдери JSA AG39673

Арт Шел потпиша автограмирана линија за разгледници за разгледници Арт Рајдери JSA AG39673

DEN 2.33
Залиха
Достапно за нарачка

Ејмс Спенс (ЈСА) - Компанијата што ја обезбедува автентичноста на оваа ставка Повеќето артикли ќе дојдат со налепница и сертификат за холограм што одговара. Некои предмети може да дојдат само со прикачен холограм. Погледнете слики за повеќе детали. Оваа ставка е потпишана со рачно од страна на спортистот или славната личност. Ова не е репродуциран автограм. Погледнете внимателно на сликата за да се осигурате дека квалитетот на артикалот ќе ги задоволи вашите потреби. Можеби имаме повеќе копии од оваа ставка. Може да има мали разлики во оној што го добивате. Ако има број на COA во насловот на предметот, ќе ја добиете точната ставка на сликата, освен ако не е поинаку наведено. Разгледниците во салата на славните се ограничени на направени само 5000 примероци. Ве молиме, внимателно испитајте ги фотографиите за состојбата на артикалот. Ова е за една разгледница со автограмирана уметничка школка.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат