.

.

Кошер Трифала РАВ - Цела харад -Баеда - Амла Комбо

Кошер Трифала РАВ - Цела харад -Баеда - Амла Комбо

DEN 2.33
Залиха
Достапно за нарачка

Kosher Triphala Raw (сооднос 1 : 2 : 3) - Цела харад (100 GM) -Баеда (200 gm) - комбо Амла (300 gm) Состојба : Харад (100 ГМ) -Баеда (200 gm) - Амла (300 ГМ). 100% чисто и природно. Спакувано во чиста и хигиенска околина. Ние не се состоиме од квалитетот и не обезбедува ништо друго освен најдобро. Сè што е природно -начинот на кој мајката природа имала намера да биде нашата храна. Kosher Triphala Raw (сооднос 1 : 2 : 3) - Цела харад (100 GM) -Баеда (200 gm) - комбо Амла (300 gm). Состојба : Харад (100 ГМ) -Баеда (200 gm) - Амла (300 ГМ). 100% чисто и природно. Спакувано во чиста и хигиенска околина. Ние не се состоиме од квалитетот и не обезбедува ништо друго освен најдобро. Сè што е природно -начинот на кој мајката природа имала намера да биде нашата храна. Kosher Triphala Raw (сооднос 1 : 2 : 3) - Цела харад (100 GM) -Баеда (200 gm) - Амла (300 gm) комбо Ние не го сочинуваме квалитетот и не обезбедува ништо друго освен најдоброто.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат