.

.

Digitus DN-13006-W 3-порта Брз Етернет Сервер за печатење

Digitus DN-13006-W 3-порта Брз Етернет Сервер за печатење

DEN 3.33
Залиха
Достапно за нарачка

Лесно го претвора печатачот на работното место во мрежен печатач за сите поврзани корисници Сервер за печатење Брз Етернет, 3 порта, 2x USB, 1x DSUB 25, 1xx RJ45 со напојување. Комбинирајте дизајн од Германија со највисока технологија. 5 години производство на гаранција. Лесно го претвора печатачот на работното место во мрежен печатач за сите поврзани корисници. Сервер за печатење Брз Етернет, 3 порта, 2x USB, 1x DSUB 25, 1xx RJ45 со напојување. Комбинирајте дизајн од Германија со највисока технологија. 5 години производство на гаранција. Во согласност со IEEE 802.3 U Wired Standards Ethernet нуди две USB 2.0 порти и една паралелна порта погодна за приклучоци за печатачи поддржува TCP/IP, IPX/SPX, Net Beui, Rendezvous, Apple Talk и IPv6 мрежни протокол за поддршка на LPR, IPP, SMB/SMB/ Протоколите за логичко печатење TCP, сурово печатење и логичко печатење на UNIX поддржува печатење од врсници (TCP/IPX/Net Beui/Appletalk) Поддржува печатење базиран на сервери (Новел Netware и Windows) компатибилно со сите главни оперативни системи : Windows 98/ME/ NT / 2000 / XP / Vista / Netware 3.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат