.

.

Ametric 14M90QD40.E Зборуваше градежништво леано железо HTD Временска макара без прирабници за QD грмушка, за 14m терен x 40 mm широк HTD појас, досадно за QD грмушка, 90 заби, 15,79 инчи н

Ametric 14M90QD40.E Зборуваше градежништво леано железо HTD Временска макара без прирабници за QD грмушка, за 14m терен x 40

DEN 3.00
Залиха
Достапно за нарачка

1-009-14 M90 QD40E Број на дел од америк. Зборуваше градежни леано железо HTD, без прирабници за прирабници за QD. За HTD појас од 14 метри 4 40 мм, досадно за грмушка со QD. 15,68 инчи надворешен дијаметар (ОД). 1-009-14 M90 QD40.E Број на дел од америк. Зборуваше градежни леано железо HTD, без прирабници за прирабници за QD. За HTD појас од 14 метри 4 40 мм, досадно за грмушка со QD. 15,68 инчи надворешен дијаметар (ОД). 1-009-14 M90 QD40.E Ametric Part Number Ametric Part Number SKU No. 944122 Spoke Construction Cast Iron HTD Timing Pulley without flanges for QD Bushing For 14 M Pitch X 40 mm Wide HTD Belt Bored for E QD Bushing 90 Teeth 15.79 Inch Pitch Diameter 15.68 Инч надворешен дијаметар (OD) D3 Type Construction 0,25 инчи за завршување на грмушката (М) 0,95 инчи за глава за глава (Е) Ова е оригинален неискористен америчен производ директно од производителот Американска метрика корпорација. Прикажаните фотографии се само општа претстава на списокот на производи.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат