.

.

TP-LINK NANO USB WiFi Dongle 150Mbps Високиот адаптер за безжичен мрежен мрежен пристап за компјутер и лаптопи. Поддржува WIN10/8.1/8/7/XP Linux 2.6.18-4.4.3, Mac OS 10.9-10.15

TP-LINK NANO USB WiFi Dongle 150Mbps Високиот адаптер за безжичен мрежен мрежен пристап за компјутер и лаптопи. Поддржува WIN10/8.1/8/7/XP

DEN 399.68
Залиха
Достапно за нарачка

USB Wi Fi адаптер : Исклучителна безжична брзина до 150 Mbps носи најдобро искуство за видео стриминг или Интернет повици Крајниот опсег : Антени со голема добивка обезбедуваат супериорен опсег и стабилност. Безбедна : Лесна безжична безбедносна криптирање при притискање на копчето WPS. Водечка поддршка во индустријата : 2-годишна и бесплатна техничка поддршка 24/7. Компатибилност : Windows (XP/7/8/8. 1/10) Mac OS (10. 15) Linux кернел (2. 150 Mbps Безжична стапка на пренос обезбедува два методи на работа : инфраструктура и ад-хок. Стапката на безжичен пренос на 150 Mbps обезбедува два методи на работа : инфраструктура и ад-хок. Брзо безбедно поставување, е во согласност со WPS за безжична безбедност на безжична безбедност поддржува 64/128-битен WEP, е во согласност со 128 битни WPA стандард (TKIP/AES), поддржува MIC, IV експанзија, споделена клучна автентикација, IEEE 802. Стандарди : IEEE 802.11 B Интерфејс : USB2.0 Тип на антена : 4 DBI одвојлива омни-режија на антена. Безжична брзина : 11n : до 150 Mbps 11g : до 54 Mbps 11b : до 11 Mbps. Опсег на фреквенција : 2.4835 GHz безжична моќност на преносот : 20dbm (MAX EIRP) Модулација Технологија : OFDM/CCK/16-QAM/64-QAM. Работен режим : АД-хок; Безжична безбедност на инфраструктурата : 64/128 бити WEP; WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK (TKIP/AES). Оперативен систем за поддршка : Windows 7 (32/64 Bits), Windows Vista (32/64 Bits), Windows XP (32/64 Bits), Windows 2000 Сертификати : CE, FCC. USB Wi Fi адаптер : Исклучителна безжична брзина до 150 Mbps носи најдобро искуство за видео стриминг или Интернет повици. Крајниот опсег : Антени со голема добивка обезбедуваат супериорен опсег и стабилност. Безбедна : Лесна безжична безбедносна криптирање при притискање на копчето WPS. Водечка поддршка во индустријата : 2-годишна и бесплатна техничка поддршка 24/7. Компатибилност : Windows (XP/7/8/8. 1/10) Mac OS (10. 15) Linux кернел (2. 150 Mbps Безжична стапка на пренос обезбедува два методи на работа : инфраструктура и ад-хок. Стапката на безжичен пренос на 150 Mbps обезбедува два методи на работа : инфраструктура и ад-хок. Брзо безбедно поставување, е во согласност со WPS за безжична безбедност на безжична безбедност поддржува 64/128-битен WEP, е во согласност со 128 битни WPA стандард (TKIP/AES), поддржува MIC, IV експанзија, споделена клучна автентикација, IEEE 802.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат