.

.

Белисимо - Комплет за метална нишка и уметнички свила од Рајмахал Сади

Белисимо - Комплет за метална нишка и уметнички свила од Рајмахал Сади

DEN 424.00
Залиха
Достапно за нарачка

Вашиот комплет ги содржи сите навои за метални везови и/или потребни уметнички свила! Секој комплет ги вклучува вашите ткаенини, чувствувани или свила потребни!. Вклучува целосни, лесни за следење упатства. Кога вашиот проект е завршен, тој е прекрасен врамен и обесен на вашиот wallид!. Потребно е одредено искуство. Вашиот комплет ги содржи сите навои за метални везови и/или потребни уметнички свила!. Секој комплет ги вклучува вашите ткаенини, чувствувани или свила потребни!. Вклучува целосни, лесни за следење упатства. Кога вашиот проект е завршен, тој е прекрасен врамен и обесен на вашиот wallид!. Потребно е одредено искуство. Секој комплет е комплетен со сите материјали што ви се потребни! Вашиот комплет ги содржи сите метални навои и/или уметнички свила, креи и/или детска кожа, нишки, упатства, пчели, игли и сите други потребни материјали.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат