.

.

Ранчо RS5000X RS55315 амортизер на шок

Ранчо RS5000X RS55315 амортизер на шок

DEN 1.00
Залиха
Достапно за нарачка

Подобрено ракување и перформанси - Технологијата на вкрстена подесена со ексклузивен систем за вентилатори за враќање и напредната фаза на компресија го подобрува целокупното ракување и перформансите на и надвор од патот Минимизира грубо возење-Ексклузивно прогресивно ангажирање на вентилаторот е прилагодено за секое возило за да помогне во намалувањето на почетните влијанија со мала брзина и го минимизира грубото возење. Силен и издржлив-има нитро-карбуризирана клипна шипка од 16 мм за да ги намали мешунките и корозијата, двојно заваруваните јамки на области со стрес, 35мм синтериран железен клип за засилен структурен интегритет и поливинил заштитен багажник. Ракува со екстремни промени во температурата-Големото тело со двојна цевка исполнето со течност од сите временски услови овозможува поладно работење, зголемена контрола на возилото и можност за издржување на внатрешните температури од -40 до 248 ° F. Нежните перформанси-Полиуретански враќање на браникот и гумените грмушки помагаат во апсорбирање на суровост, додека клипот со флуонски опсег ја подобрува одговорноста на променливите услови на патот за целокупно помазно возење. Подобрено ракување и перформанси - Технологијата на вкрстена подесена со ексклузивен систем за вентилатори за враќање и напредната фаза на компресија го подобрува целокупното ракување и перформансите на и надвор од патот. Минимизира грубо возење-Ексклузивно прогресивно ангажирање на вентилаторот е прилагодено за секое возило за да помогне во намалувањето на почетните влијанија со мала брзина и го минимизира грубото возење. Силен и издржлив-има нитро-карбуризирана клипна шипка од 16 мм за да ги намали мешунките и корозијата, двојно заваруваните јамки на области со стрес, 35мм синтериран железен клип за засилен структурен интегритет и поливинил заштитен багажник.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат