.

.

Мерач на тестер за цврстина на брегот со држач на брегот Тип А Ц Дурометар Тест Стенд Стенд Лак-ЈЈ за тестирање

Мерач на тестер за цврстина на брегот со држач на брегот Тип А Ц Дурометар Тест Стенд Стенд Лак-ЈЈ за тестирање

DEN 2.00
Залиха
Достапно за нарачка

Вредности за бирање : 0 ~ 100 ха Притисок на големината на иглата : 0,79 мм. Препорачајте мерниот опсег : 10 ~ 90 ха. Мозочен удар под притисок : 2,5 мм. Тип : Тестер за цврстина за таблета. Вредности за бирање : 0 ~ 100 ха. Притисок на големината на иглата : 0,79 мм. Препорачајте мерниот опсег : 10 ~ 90 ха. Мозочен удар под притисок : 2,5 мм. Тип : Тестер за цврстина за таблета. Тест на тврдоста на брегот, штанд на брегот Тип А Ц Дурометар Тест на тврдоста на тврдоста Shore Durometer е R&D за LX-A Shore A durometer и LX-C Shore C Durometer.it може да се примени со различна тежина. Овие опрема можат да ни помогнат поточно да ја тестираме цврстината. Функција LX-A-1 : Shore D Durometer, Tester Tester Tester Tester Tester : 0-100 HA Стандард : ASTM D2240, ISO7619 и GB/T531-1999 Спецификации : Име на производ : LX-A Shore Durometer LX-A Shore Duromoner е дизајниран за Duromoner е дизајниран за заработен тестирање на разни гума, еластомери и пластични производи.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат