.

.

Структурна занитница за слепиот јастог SNS6412KebB

Структурна занитница за слепиот јастог SNS6412KebB

DEN 1308.80
Залиха
Достапно за нарачка

Тип : Countersunk Дијаметар на занишан : 0,25 во (6,4 мм). Дијаметар на дупката : 0,26 - 0,3 инчи (6,6 - 7,0 мм). Должина на заниткување : 0,6 инчи (16,8 мм). Дијаметар на гребенот (φ) : 0,4 инчи (10,0 мм); Погодна дебелина на плочата за грчеви : 0,1 - 0,5 инчи (3,2 - 12,0 мм); Јачина на затегнување (КН) : 9,80. Јачина на стрижење (КН) : 11. Број на парчиња : 100. Дијаметар на занишан : 0,25 во (6,4 мм). Дијаметар на дупката : 0,26 - 0,3 инчи (6,6 - 7,0 мм). Должина на заниткување : 0,6 инчи (16,8 мм). Дијаметар на гребенот (φ) : 0,4 инчи (10,0 мм); Погодна дебелина на плочата за грчеви : 0,1 - 0,5 инчи (3,2 - 12,0 мм); Јачина на затегнување (КН) : 9,80. Јачина на стрижење (КН) : 11. Број на парчиња : 100.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат