.

.

Месинг плоча бакарна фолија од бакарна лимска плоча ремен се сече работен материјал ролни- општа употреба DIY изведувачи 300 * 500мм метална фолија

Месинг плоча бакарна фолија од бакарна лимска плоча ремен се сече работен материјал ролни- општа употреба DIY изведувачи 300

DEN 0.33
Залиха
Достапно за нарачка

Должина : 500мм Бакарната фолија главно се користи за занишање, алатки за сечење и сите видови на прецизни делови. Карактеристики : Подобра спроводливост, еластичност и пластичност ,, висока точност на површината. Апликации : Мобилен телефон, таблет, чип на процесорот за лаптоп, чип на северен и јужен мост, мемориски чип, мемориски чип и мал чип, чип за сите типови компјутерски електронски чип. За прецизно обработка, електрода, експеримент за електролиза, итн. Може да се завари месинг лист, може да се обработи на ракотворби, декоративни делови, додатоци, итн. Должина : 500мм. , 0,4мм, 0,5мм, 0,6мм, 0,8мм, 1мм. Бакарната фолија главно се користи за занишање, алатки за сечење и сите видови на прецизни делови. Карактеристики : Подобра спроводливост, еластичност и пластичност ,, висока точност на површината. Апликации : Мобилен телефон, таблет, чип на процесорот за лаптоп, чип на северен и јужен мост, мемориски чип, мемориски чип и мал чип, чип за сите типови компјутерски електронски чип. За прецизно обработка, електрода, експеримент за електролиза, итн. Може да се завари месинг лист, може да се обработи на ракотворби, декоративни делови, додатоци, итн. Изработени од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра обработливост што може да издржи топло и Обработка на ладен притисок Температура на работа : 750 ~ 830¡æ Температура на полнење : 520 ~ 650¡æ Елиминирајте го внатрешниот стрес на ниската температура на прицврстување : 260 ~ 270¡. Хемиски состав на H62 Cu (%) : 60,5-63,5fe (%) : 0,15pb (%) : 0,08ni (%) : 0,5zn (%) : 35.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат