.

.

SZ Essentials Нероли есенцијално масло - вистинската зделка, извлечена од горчливите цвеќиња од портокалово дрво - чисто и природно - терапевтско одделение - неразредено -

SZ Essentials Нероли есенцијално масло - вистинската зделка, извлечена од горчливите цвеќиња од портокалово дрво - чисто и природно

DEN 559.84
Залиха
Достапно за нарачка

Ова привлечно есенцијално масло од Нероли е извлечено од миризливи цвеќиња на цитрус на горчливото портокалово дрво (Цитрус Аурантиум подвидови Амара), познат и како кисела или Севилја Оринџ Маслото Нероли е есенцијално масло извлечено од цвеќињата со дестилација на пареа. Седумдесет и осум килограми од овие цвеќиња се потребни за да се извлече една унца од овој скапоцен ароматичен, скап и трудоинтензивен процес. Како резултат, квалитетот на есенцијалното масло може значително да варира и старата изрека „Носот знае“ важи овде. Есенцијалното масло од Нероли е чудесно лековито масло. Ако сте запознаени со есенцијалните масла, ова е масло што можете да го користите на почетокот што веднаш ќе ги зголеми вашите вибрации. Тоа е прекрасно масло за убавина. Нероли есенцијално масло може да се дифузира или да се примени тематски со правилно разредување. ✔ 100% чисто есенцијално масло. ❌ Нема масло за носач. Ова привлечно есенцијално масло од Нероли е извлечено од миризливи цвеќиња на цитрус на горчливото портокалово дрво (Цитрус Аурантиум подвидови Амара), познат и како кисела или Севилја Оринџ. Маслото Нероли е есенцијално масло извлечено од цвеќињата со дестилација на пареа. Седумдесет и осум килограми од овие цвеќиња се потребни за да се извлече една унца од овој скапоцен ароматичен, скап и трудоинтензивен процес. Како резултат, квалитетот на есенцијалното масло може значително да варира и старата изрека „Носот знае“ важи овде. Есенцијалното масло од Нероли е чудесно лековито масло. Ако сте запознаени со есенцијалните масла, ова е масло што можете да го користите на почетокот што веднаш ќе ги зголеми вашите вибрации. Тоа е прекрасно масло за убавина. Нероли есенцијално масло може да се дифузира или да се примени тематски со правилно разредување. ✔ 100% чисто есенцијално масло. ❌ Нема масло за носач. SZ Essentials 100% чисти есенцијални масла се флаширани во шишиња со есенцијално масло од 5 ml.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат