.

.

GE WH220X10093 MASHER DRIVE мотор и склопување на инверторот

GE WH220X10093 MASHER DRIVE мотор и склопување на инверторот

DEN 1.33
Залиха
Достапно за нарачка

GE WH220 X10093 е оригинален мотор OEM Drive и инвертер склоп за мијалници Овој мотор GE Drive и инверторот го вклучува моторот што ја врти корпата за вртење кога машината за миење садови е во режим на миење или спин и таблата со инверторот што ја следи и контролира брзината и насоката на моторот. GE WH20 X10093 може да се примени на некои мијалници на следниве брендови : GE, Hot Point. WH20 X10093 ги заменува следниве броеви на делови : WH20 X10030, WH20 X10035, WH20 X10043, WH20 X10051, WH20 X10057, WH20 X10082, WH20 X10092. Имајте доверба кога правите поправки или ги сервисирате вашите уреди со оригинални делови од GE. GE WH220 X10093 е оригинален мотор OEM Drive и инвертер склоп за мијалници. Овој мотор GE Drive и инверторот го вклучува моторот што ја врти корпата за вртење кога машината за миење садови е во режим на миење или спин и таблата со инверторот што ја следи и контролира брзината и насоката на моторот. GE WH20 X10093 може да се примени на некои мијалници на следниве брендови : GE, Hot Point.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат