.

.

Стерлинг заптивка CRG7540.750.125.150x50 7540 ГИНКУТИ ЗА РЕГИНСКИ ВЕРАЧНИЦИ, 3/4 Големина на цевката, дебелина од 1/8, Класа на притисок 150#, 1.06 ID

Стерлинг заптивка CRG7540.750.125.150x50 7540 ГИНКУТИ ЗА РЕГИНСКИ ВЕРАЧНИЦИ, 3/4 Големина на цевката, дебелина од 1/8, Класа на притисок

DEN 3.00
Залиха
Достапно за нарачка

Getе добиете максимални перформанси од нашите материјали за заптивка кога ја користите нашата постапка за инсталација на заптивки [1] Исчистете ги и проверете ги прирабниците; површина или делови за кои е потребно заптивка. Исчистете ги или заменете ги завртките; Нишка на ореви; ореви; мијалници и долната страна на главата со соединение базирано на графит. Се препорачуваат рамни мијалници за да се обезбеди рамномерна дистрибуција на силата на задевање. Осигурете се дека лубрикантот не го загадува заптивката. Внимателно вметнете го заптивката помеѓу површините за парење. Се препорачува употреба на клуч на вртежен момент. Ова гарантира подолг живот и перформанси без протекување. Без разлика дали автомобилски заптивка на главата или заптивка за прирабница; Треба да се врти. Направете четири дури и додатоци во секвенцата на шемата од 12-6-3-9 часот. Соодветниот стрес на материјалот за заптивка што го користите е клучен за неговиот успех што варира во зависност од избраниот материјал. Getе добиете максимални перформанси од нашите материјали за заптивка кога ја користите нашата постапка за инсталација на заптивки. [1] Исчистете ги и проверете ги прирабниците; површина или делови за кои е потребно заптивка. Исчистете ги или заменете ги завртките; Нишка на ореви; ореви; мијалници и долната страна на главата со соединение базирано на графит.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат