.

.

Шредер за хартија од црна шредер, автоматски добиточна храна, супер вкрстена, скромен , канцеларија за кредитни картички

Шредер за хартија од црна шредер, автоматски добиточна храна, супер вкрстена, скромен , канцеларија за кредитни картички

DEN 430.40
Залиха
Достапно за нарачка

Направено од пријателска пластика, панелот е едноставен, лесен за ракување и уништува хартија (А4 хартија, 6 рендана хартија, уништувач) Овој мини уништувач е погоден за сечење хартија А4. По сечење, ширината на лентата е 4 * 32мм. Секачот за хартија има транспарентен прозорец на телото. Откако хартијата е полна, ве молиме исчистете го навреме за да избегнете да влијаете врз нормалното работење на машината. За да се продолжи животот на машината, количината на рендан хартија треба да биде помала од максималната количина на рендан хартија наведена од машината. Машините што не прецизираат фрагментација, диск или кредитна картичка не треба да се ставаат во машината. Направено од пријателска пластика, панелот е едноставен, лесен за ракување и уништува хартија (А4 хартија, 6 рендана хартија, уништувач). Овој мини уништувач е погоден за сечење хартија А4. По сечење, ширината на лентата е 4 * 32мм. Секачот за хартија има транспарентен прозорец на телото. Откако хартијата е полна, ве молиме исчистете го навреме за да избегнете да влијаете врз нормалното работење на машината.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат