.

.

Климакс метали C133E-343 Серија 133 Собрание за заклучување, челик, 3,44 ID, 1,97 ширина, 3-7/16 дијаметар на вратилото

Климакс метали C133E-343 Серија 133 Собрание за заклучување, челик, 3,44 ID, 1,97 ширина, 3-7/16 дијаметар на вратилото

DEN 1404.80
Залиха
Достапно за нарачка

Единечен Дизајн на само-центрирање со прирабница за монтирање. За употреба во преку пренесени компоненти. Монтираната компонента останува фиксна аксијално за време на инсталацијата. Заштедува застој и придружни трошоци. Дизајн на само-центрирање со прирабница за монтирање. За употреба во преку пренесени компоненти. Монтираната компонента останува фиксна аксијално за време на инсталацијата. Заштедува застој и придружни трошоци. Уредите за заклучување без клуч (деца) се механички бутчиња што се користат за поврзување на компонентите за пренос на електрична енергија на ротирачките шахти. Без употреба на клучеви, децата ги елиминираат проблемите поврзани со реакцијата, вклучително и трескање, кородирање и wallидови. Децата работат со директни бори и дарежливи толеранции, намалувајќи ги обработката на компонентите и трошоците за сложеност. Покрај тоа, децата се инсталираат и отстрануваат со употреба на едноставни рачни алатки; Не е потребна топлина или високи сили.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат