.

.

Плик од комплет Xchange System System System Bidge занаетчиски занаети за занаети

Плик од комплет Xchange System System System Bidge занаетчиски занаети за занаети

DEN 559.68
Залиха
Достапно за нарачка

Како работи овој систем на складирање? Прво, ги ставивме јазичињата „Hook-N-Loop“ на задниот дел од Ziptop Baggies (продадени одделно) и потоа го поставивме овој плик со ткаенина од јамка Багите „стап“ на поставата - направено! Колку е корисно тоа? Системот за складирање Kitx Change заштедува време. Организатор за складирање на ленти за Washi, кутија за складирање на додатоци за планер, организатор за материјали за накит, организатор на идеи, складирање на украси и организатор на списанија. Што е вклучено? Трифолд пликот доаѓа со одвојлива мрежа од 1 ", појас на најлонското рамо на рамо на рамо. Без истурање! Прилагодено ziptop baggies се продаваат одделно. Организатор на обетки, складирање на книги за книги, организатор на занаетчиски, куќиште за носење мушка, организатор на конец, материјали за планер, организатор на налепници. Дали продавате накит? Еве го вашиот нов дисплеј! Покажете ги завршените парчиња накит во Kitxchange и водете сметка за процесот на работа. Организатор за сите ваши откритија, алатки, пластични мониста, стаклени мониста, привлечност и ланци.423 дизајниран во Калифорнија, комплетот Xchange е регистрирана трговска марка и патент на Алисија Клајн/Алисија Клајн ДОО. Како работи овој систем на складирање? Прво, ги ставивме јазичињата „Hook-N-Loop“ на задниот дел од Ziptop Baggies (продадени одделно) и потоа го поставивме овој плик со ткаенина од јамка. Багите „стап“ на поставата - направено! Колку е корисно тоа? Системот за складирање Kitx Change заштедува време. Организатор за складирање на ленти за Washi, кутија за складирање на додатоци за планер, организатор за материјали за накит, организатор на идеи, складирање на украси и организатор на списанија. Што е вклучено? Трифолд пликот доаѓа со одвојлива мрежа од 1 ", појас на најлонското рамо на рамо на рамо. Без истурање! Прилагодено ziptop baggies се продаваат одделно. Организатор на обетки, складирање на книги за книги, организатор на занаетчиски, куќиште за носење мушка, организатор на конец, материјали за планер, организатор на налепници. Дали продавате накит? Еве го вашиот нов дисплеј! Покажете ги завршените парчиња накит во Kitxchange и водете сметка за процесот на работа. Организатор за сите ваши откритија, алатки, пластични мониста, стаклени мониста, привлечност и ланци.423 дизајниран во Калифорнија, комплетот Xchange е регистрирана трговска марка и патент на Алисија Клајн/Алисија Клајн ДОО. Што го прави пликот на комплетот Xchange толку уникатен? Прво, создадовме прилагодени вреќи со ziptop со фузирање на јазичињата „Hook-N-јамка“ на задниот дел од Baggies, а потоа создадовме плик со поставата „Јамка“. Допрете ги торбите „кука“ до ткаенината „јамка“ и voila, организирана! За складирање на мушка, организатор на обетки, складирање на книги за книги, организатор на занаетчиски организатор, куќиште за носење на мушка, организатор на накит, организатор на печат, материјали за планер, организатор на налепници.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат