.

.

Ametric 12b9 метрички 12B9 ISO 04B-1 центар за челични заби 9 заби за америк број 12 синџир со единечно влакно со, 6мм терен, ширина на ролери од 2,8 мм, дијаметар на ролери од 4мм, пи?

Ametric 12b9 метрички 12B9 ISO 04B-1 центар за челични заби 9 заби за америк број 12 синџир со единечно влакно со, 6мм терен, ширина

DEN 1313.60
Залиха
Достапно за нарачка

1-010-12 B9 Број на дел од америк 12 B9 ISO 04 B-1 центар за челични заби 9 заби за америк број 12 синџир на единечно влакно со, 6мм терен, ширина на ролери од 2,8 мм ,. Дијаметар на центар 11,5 мм (ДН),. 20 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ),. 1-010-12 B9 Број на дел од америк. 12 B9 ISO 04 B-1 центар за челични заби 9 заби за америк број 12 синџир на единечно влакно со, 6мм терен, ширина на ролери од 2,8 мм ,. Дијаметар на центар 11,5 мм (ДН),. 20 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ),. 1-010-12 B9 Амеметриски дел број 12 B9 (ISO 04 B-1) центар за челик 9 заби за америк број 12 синџир на единечно влакно со 6мм терен од 2,8 мм ширина на ролери 4мм дијаметар на ролери 2,5мм ширина на забите (Б1) 20 мм надворешен дијаметар (Приближно) (de) 11,5 mm дијаметар на центарот (DN) 5 mm пилот (MPB) Bore +/- 1mm (D1) 10 mm Вкупна ширина (A) 009 Заби Ова е оригинален неискористен амметричен (R) производ директно од производителот Американска метричка корпорација.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат