.

.

Раздвојување на телефонска линија, телефонски разделник, со приклучоци RJ11 6P4C, погоден за телефон, факс машина

Раздвојување на телефонска линија, телефонски разделник, со приклучоци RJ11 6P4C, погоден за телефон, факс машина

DEN 127.84
Залиха
Достапно за нарачка

[Висок квалитет] Сплитер на телефонската линија е направен од ABS материјал, нетоксичен и безопасен, може да се користи долго време, кабел со единечна дупка RJ11 6 P4 C [Лесно за поврзување] Телефонскиот адаптер се користи за поврзување на линијата или единечниот приклучок на телефонскиот штекер, со точен пренос на сигнал и јасен квалитет на звукот. [Умерена должина] Должината на кабелот ја елиминира непотребната забуна помеѓу телефоните и ја подобрува јачината на сигналот. [Издржлива структура] Контактите се позлатени со густо злато, сплитер на телефонска линија со приклучоци и кабли RJ11. [100% задоволни] Ако не сте задоволни со разделбата на телефонската линија, можете да не контактирате во секое време, и ние ќе ви служиме сесрдно!. [Висок квалитет] Сплитер на телефонската линија е направен од ABS материјал, нетоксичен и безопасен, може да се користи долго време, кабел со единечна дупка RJ11 6 P4 C. [Лесно за поврзување] Телефонскиот адаптер се користи за поврзување на линијата или единечниот приклучок на телефонскиот штекер, со точен пренос на сигнал и јасен квалитет на звукот. [Умерена должина] Должината на кабелот ја елиминира непотребната забуна помеѓу телефоните и ја подобрува јачината на сигналот. [Издржлива структура] Контактите се позлатени со густо злато, сплитер на телефонска линија со приклучоци и кабли RJ11. [100% задоволни] Ако не сте задоволни со разделбата на телефонската линија, можете да не контактирате во секое време, и ние ќе ви служиме сесрдно!.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат