.

.

Мугал период Птица на Скарлет Танаџер Индиско минијатурно сликарство на старо рачно изработена хартија со прекрасна граница

Мугал период Птица на Скарлет Танаџер Индиско минијатурно сликарство на старо рачно изработена хартија со прекрасна граница

DEN 0.33
Залиха
Достапно за нарачка

Индиско минијатурно сликарство од Мугал период на кој се прикажува птицата „поголема кукал“ Направено на стара рачно изработена хартија со самоизработени четки од влакна на верверички, обликувана дрвена рамка (без стакло), камен и монтирање на хартија. Самостојни сопствени бои направени од скапоцени и полу-скапоцени камења, минерали и билки со вистинско злато се користат. Идеално за приказ, колекција и надавање намена. Внатрешна должина на сликање- 7,09 инчи, ширина- 5,91 инчи приближно и по должина на рамката- 12,09 инчи, ширина- 10,91 инчи приближно. Индиско минијатурно сликарство од Мугал период на кој се прикажува птицата „поголема кукал“. Направено на стара рачно изработена хартија со самоизработени четки од влакна на верверички, обликувана дрвена рамка (без стакло), камен и монтирање на хартија. Самостојни сопствени бои направени од скапоцени и полу-скапоцени камења, минерали и билки со вистинско злато се користат. Идеално за приказ, колекција и надавање намена. Внатрешна должина на сликање- 7,09 инчи, ширина- 5,91 инчи приближно и по должина на рамката- 12,09 инчи, ширина- 10,91 инчи приближно. Оваа минијатурна слика е на Скарлет Танагер, Скарлет Танаџер (Пиранга Оливацеа) е американска песна со средна големина. Скарлетниот Танагер, минувач со средна големина, е маргинално најмалиот од четирите видови на Пиранга кои се одгледуваат северно од мексиканската граница. Може да тежи од 23,5 до 38 g (0,83 до 1,34 мл), со просек од 25 g (0,88 мл) за време на одгледувањето и во просек 35 g (1,2 мл) на почетокот на миграцијата. Ова е рачно изработено индиско минијатурно сликарство на старо изработена хартија со употреба на други материјали како што се само -изработени четки од влакна на верверички, обликувана дрвена рамка (без стакло), камен и монтажа на хартија. Ова е вековна ретка уметност и ќе го украси секој декор и е идеален за приказ, колекција и надавање намена.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат