.

.

FLOZ US F4U-4 Corsair Fighter VMF-323 Death Rattlesnake Squadron 18# 1:72 ПРЕГОВОРНИ МОДЕЛ

FLOZ US F4U-4 Corsair Fighter VMF-323 Death Rattlesnake Squadron 18 1:72 ПРЕГОВОРНИ МОДЕЛ

DEN 963.84
Залиха
Достапно за нарачка

Пред-изграден модел Големина во инчи : должина : 5,62 ширина : 6,71. Материјал : диекаст. Пред-собраниот модел, подготвен за прикажување. Високо детално во текот на целиот, многу колекционерски. Состојба : Нова скала? 1 : 72 Завршен модел. Пред-изградени и претходно обоени. Подготвени за прикажување. Материјал : Големина на диекаста во CM : Должина : 14.2 Големина во инчи : Должина : 5,62 Ширина : 6.71 Ве молиме, забележете : Пропелерите со роут. Корицата на отворот може да се отвори, режим на слетување и трепкање. Сите модели на диекаст, вклучително и воени модели, модели на камиони и модели на инженерски возила не се изградени само со метал, туку и со апс. Повеќето од нив се детално метални во тела и апс. Ако имате загриженост, ве молиме контактирајте не пред да купите. Ова не е играчка на дете. Погодно е само за 16 -годишна возраст Ви благодарам многу за вашиот бизнис. Моделот е многу кревка ставка. За контрола на квалитетот, го проверуваме секој модел пред да се испратиме.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат