.

.

1983 година во Балтимор Ориолес Светски тим на шампиони потпиша 16x20 врамена фотографија 17 Сигс Лис - Автограмирани фотографии од МЛБ

1983 година во Балтимор Ориолес Светски тим на шампиони потпиша 16x20 врамена фотографија 17 Сигс Лис - Автограмирани фотографии од МЛБ

DEN 1.33
Залиха
Достапно за нарачка

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Тимот на Светскиот шампион во Балтимор Ориолес во 1983 година потпиша 16x20 врамена фотографија 17 SIGS лист Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограмот нема да биде вклучен меморија. Меморијабилии на Балтимор Ориолес.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат