.

.

Комплет за напојување со леб 5-15V & 1.0AMP со двојни LCD напон и струја на екрани за напредно прототипирање

Комплет за напојување со леб 5-15V & 1.0AMP со двојни LCD напон и струја на екрани за напредно прототипирање

DEN 3.33
Залиха
Достапно за нарачка

? 【Напојувајте го вашиот прототипирање】 : Со одборот на волтметрите и три регулирани напојување, PBB-272 C го зема вашиот дизајн на колото на следното ниво ? 【Двојни LED напонски прикази】 : Брзо следете ги 0-15 позитивни и 0-15 негативни излези со леснотија, благодарение на два LED метари на панелот. ? 【Комплет за сè-во-еден】 : Со над 1800 точки за контакт и вградени терминали, PBB-272 C вклучува сè што ви треба за дизајнирање, прототип и тестирање на вашите проекти. ? 【Напојување на електрична енергија】 : Комплетот за леб се напојува со прилагодливи позитивни или негативни 15 волти и позитивни 5 волти на 1 засилувач, за да можете веднаш да започнете да градите. ? 【Учење на рацете】 : Одличен начин да научите за дизајнирање и конструкција на кола, работната станица за леб од леб од PBB-272 C е совршена и за почетници и за искусни производители. ? First Saftey First】 : Целата табла е заштитена со внатрешен осигурувач од 1 засилувач, за да можете да работите со доверба. ? 【Погодни терминали】 : Вградените терминали го олеснуваат дистрибуирањето на одборот и да го одржувате вашиот проект организиран. ? 【Стабилен и издржлив】 : PBB-272 C е надградена верзија на доверливиот PBB-272 A, со подобрени карактеристики и лукс леб за непречено искуство. ? 【Лесен за употреба】 : Со својот интуитивен дизајн, лебницата со напојување PBB-272 C е лесна за употреба, така што можете да се фокусирате на вашите проекти, а не на комплицирани процеси на поставување. ? 【Со седиште во Темпе. Аризона】 : Со највисоко рангирана поддршка на клиентите со седиште во САД. ? 【Напојувајте го вашиот прототипирање】 : Со одборот на волтметрите и три регулирани напојување, PBB-272 C го зема вашиот дизајн на колото на следното ниво. ? 【Двојни LED напонски прикази】 : Брзо следете ги 0-15 позитивни и 0-15 негативни излези со леснотија, благодарение на два LED метари на панелот. ? 【Комплет за сè-во-еден】 : Со над 1800 точки за контакт и вградени терминали, PBB-272 C вклучува сè што ви треба за дизајнирање, прототип и тестирање на вашите проекти. ? 【Напојување на електрична енергија】 : Комплетот за леб се напојува со прилагодливи позитивни или негативни 15 волти и позитивни 5 волти на 1 засилувач, за да можете веднаш да започнете да градите.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат