.

.

Рачка со жилет, систем за близнаци, цврсти зафаќаат блиски, чисти уникатни производи за квалитет, добро е да им кажувате секогаш на пријателите од GBS.

Рачка со жилет, систем за близнаци, цврсти зафаќаат блиски, чисти уникатни производи за квалитет, добро е да им кажувате секогаш

DEN 1.67
Залиха
Достапно за нарачка

Рачката на сензорот веќе не е! Оваа рачка совршено ги држи сечилата на сензорите! Исто така, поддржува сензор 2 и сензор Excel Е најтенката рачка за поддршка на целиот сензор за сечилото. Додека исто така е исклучително издржлив. Рачката на сензорот веќе не е! Оваа рачка совршено ги држи сечилата на сензорите! Исто така, поддржува сензор 2 и сензор Excel. Е најтенката рачка за поддршка на целиот сензор за сечилото. Додека исто така е исклучително издржлив. Прилагодливиот систем на сечилото, ротирачка глава, со прилагодлив систем на сечилото, ротаторната глава го прават безбедно да се избричи мазна бричење со близнаци со близнаци со систем за близнаци со сечилото, чувајќи го сечилото во соодветна положба за поблиска бричење и да ги минимизираат можните грешки, второто сечило обезбедува А. Поблиску се бричи по првото сечило. Удобното бричење со лубрикантни ленти лубриканти со алое вера го прави бричење поудобно го намалува триењето и иритацијата на кожата.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат