.

.

Alfa Tools CSK51087#10 завртка 13/64 Вежбајте вежба со директно намалување

Alfa Tools CSK5108710 завртка 13/64 Вежбајте вежба со директно намалување

DEN 225.44
Залиха
Достапно за нарачка

Вежба за монолози - Директно Шанк Користете со 13/34-инчна вежба за намалување. За претскажување точни дупки од дрво. Јаката за длабочина обезбедува точна должина на пилот -дупката. Количина - 6 по пакет. Вежба за монолози - Директно Шанк. Користете со 13/34-инчна вежба за намалување. За претскажување точни дупки од дрво. Јаката за длабочина обезбедува точна должина на пилот -дупката. Количина - 6 по пакет. Alfa Tools Counters Ink Dright Shank за вежби за намалување. За претскажување точни дупки од дрво. Нејзината единечна вежба за флејта продира брзо и ефикасно. Контра-родител дозволува чиста дупка за приклучок или испуштена од 82 степени на бројачи.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат