.

.

Големо направено во Русија автентична Волга Мејден гнездење кукла 10 стр./10 Колекционерска традиционална матриошка ака бабушка руска кукла гарантирана!

Големо направено во Русија автентична Волга Мејден гнездење кукла 10 стр./10 Колекционерска традиционална матриошка ака бабушка руска кукла

DEN 302.08
Залиха
Достапно за нарачка

Откријте зошто автентичните руски кукли за гнездење на златниот кокерел се ценети пред сите други за постојан квалитет и вредност Побарајте го златниот коккерел направен во логото на Русија, запечатено на дното - сигурен знак за квалитет од 1993 година. Руските уметници на работилницата „Златен коккер“ вешто мешаат рачно сликарство и декопаж за да ја создадат оваа високо колекционерска кукла за гнездење. Пазете се од кукли со низок квалитет што не предвидуваат „направени во Русија“. Оваа модерна руска кукла потекнува од импресивна традиција. Пронајдена во 1890 -тите, руската матриошка ги воодушеви колекционерите оттогаш. Традиционалното девојче од селанка со цветен мотив сега им се придружија креативни современи гнезда како оваа. Куклите на Волга Мејден се наша почит на селата што прават играчки во регионот на реката Горна Волга и традиционалниот стил што го развија. Овие руски кукли се украсени со цветни модели на дизајн кои се многу пријатни за око и одекнуваат на дизајнерските мотиви пронајдени по должината на Волга. Откријте зошто автентичните руски кукли за гнездење на златниот кокерел се ценети пред сите други за постојан квалитет и вредност. Побарајте го златниот коккерел направен во логото на Русија, запечатено на дното - сигурен знак за квалитет од 1993 година. Руските уметници на работилницата „Златен коккер“ вешто мешаат рачно сликарство и декопаж за да ја создадат оваа високо колекционерска кукла за гнездење. Пазете се од кукли со низок квалитет што не предвидуваат „направени во Русија“.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат