.

.

Заклучување на заклучување, ylw, клуч различни, pk6

Заклучување на заклучување, ylw, клуч различни, pk6

DEN 2031.20
Залиха
Достапно за нарачка

✅ Ставка : Заклучок на заклучување Material Материјал на телото : алуминиум. Type Тип на производ : Заклучок на заклучување. ✅ Земја на потекло (предмет на промена) : Кина. ✅ Ставка : Заклучок на заклучување. Material Материјал на телото : алуминиум. Type Тип на производ : Заклучок на заклучување. ✅ Земја на потекло (предмет на промена) : Кина. Alu-ILW-38 ST-KD6 PK заклучување на заклучување, клуч од типот различен, алуминиум на телото на телото, диа. 1/4 in, висина на тресење 1 1/2 in, челик со материјал за тресење, ширина на окови 13/16 in, ширина на телото 1/2 во, дебелина на телото 3/4 во, заклучена опасност од легенда, заклучена не се отстранува, вклучува (6) Капчиња, (6) клучеви, висина на телото 1 13/16 во, анодизирана финиш на телото, жолта боја на телото, отворено тип на окови, број на браници 0, Контрола на регистрација на клучеви Не е потребно, количина на пакет 6.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат