.

.

UrlifeHall 7 компјутери Природни сурови кристали груби камења за пад, кабинирање, полирање, завиткување на жица, заздравување на кристали на Wicca & Reiki, разновидни камења

UrlifeHall 7 компјутери Природни сурови кристали груби камења за пад, кабинирање, полирање, завиткување на жица, заздравување на кристали на Wicca

DEN 2.00
Залиха
Достапно за нарачка

★ Големина : Овие природни скапоцени камења се долги 30 ~ 44 мм, ширина од 20 ~ 25мм, дебела 18,5 ~ 23мм, вкупно е 7 парчиња во една кадифена торба, 1 парчиња/стил, 7 стилови, разни материјали за скапоцен камен и убава боја може да ги задоволат вашите различни потреби ★ Материјал : Овие природни камења од скапоцен камен се груби суровини камен, без дупка, непречена, обликување на грутки. Секој груб карпест камен е неправилен, неоткриен и груб, а количините на камен зависи од големината и тежината на секој камен. ★ Енергија Чакра : Чакра камењата се центри на енергија, лоцирани на средната линија на телото. Секоја од 7-те чакри претставува физичка, емоционална или ментална состојба, помагајќи да се збогати нечиј дух и благосостојба, камењата од чакра се користат за балансирање на чакри на дневна основа и за подобрување на заздравувањето на чакра. ★ Широки апликации : Овие груби сурови камења можат да се користат во енергија, пад, декорација, правење накит. Балансирање на чакра, Реики или други метафизички практики и многу повеќе. Совршен подарок за почетници или собира кристали. ★ Зачувани во кадифена торба : Овие приврзоци се чуваат во кадифена торба (12x10cm, 1 парчиња), погодно за да ги чувате, исто така лесно за да ги носите каде и да ви треба. ★ Големина : Овие природни скапоцени камења се долги 30 ~ 44 мм, ширина од 20 ~ 25мм, дебела 18,5 ~ 23мм, вкупно е 7 парчиња во една кадифена торба, 1 парчиња/стил, 7 стилови, разни материјали за скапоцен камен и убава боја може да ги задоволат вашите различни потреби. ★ Материјал : Овие природни камења од скапоцен камен се груби суровини камен, без дупка, непречена, обликување на грутки. Секој груб карпест камен е неправилен, неоткриен и груб, а количините на камен зависи од големината и тежината на секој камен. ★ Енергија Чакра : Чакра камењата се центри на енергија, лоцирани на средната линија на телото. Секоја од 7-те чакри претставува физичка, емоционална или ментална состојба, помагајќи да се збогати нечиј дух и благосостојба, камењата од чакра се користат за балансирање на чакри на дневна основа и за подобрување на заздравувањето на чакра. ★ Широки апликации : Овие груби сурови камења можат да се користат во енергија, пад, декорација, правење накит. Балансирање на чакра, Реики или други метафизички практики и многу повеќе.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат