.

.

Effеф Д'Амико Метс/Пиратите М.Л. Потпишан бејзбол w/COA - автограмирани бејзбол

Effеф Д'Амико Метс/Пиратите М.Л. Потпишан бејзбол w/COA - автограмирани бејзбол

DEN 751.84
Залиха
Достапно за нарачка

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани бејзбол. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани бејзбол. Effеф Д'Амико Метс/Пиратите М. Потпишан бејзбол w/COA Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен холограм Jеф Д'Амико. Меморијалии на Yorkујорк Метс.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат