.

.

Technivorm Moccamaster 13253 Автоматско прилагодување корпа за пијалаци црна

Technivorm Moccamaster 13253 Автоматско прилагодување корпа за пијалаци црна

DEN 360.00
Залиха
Достапно за нарачка

Белешка : 1) Премногу груба мелење, премалку кафе или недоволно зачувување на основите пред подготовката, сите можат да доведат до несоодветен притисок за соодветна пијалак 2) Важно е да се напомене дека количината на извлечена еспресо ќе варира во зависност од големината на мелењето и количината и репрограмирањето може да биде потребно кога ќе се прилагодат големината и количината. Наменето за автоматско капење мокамастер пивари. Направено од БПА/БПС/БПФ и фталат бесплатна пластика. Капката за кафе е паузирано кога ќе се отстрани карафета. Една поставка, едноставна за употреба. Направено во Европа. Папки за пијалаци со автоматска станица за капење. Основа на правоаголник. Се вклопува во моделот KEG, KBGT, CD и CDGT. Папки за пијалаци со автоматска станица за капење. Основа на правоаголник. Се вклопува во моделот KBG, KBGT, CD и CDGT.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат