.

.

Внатрешен филтер за гориво 5/16in Inline File Filter 35 879885Q замена за Mariner 40 50 60 60 HP EFI 4 мозочен удар

Внатрешен филтер за гориво 5/16in Inline File Filter 35 879885Q замена за Mariner 40 50 60 60 HP EFI 4 мозочен удар

DEN 430.40
Залиха
Достапно за нарачка

Број на ОЕ : Заменување на бројот на делот на производителот за референца се 879885 Q, 35 879885 Q, 18‑7718, 35 879885 T, 879885 T, 35 879885 K, 879885 K Моќна функција : Внатрешниот филтер за гориво ги отстранува штетите или перформансите што ограбуваат загадувачи родени со гориво и штити 4 излезни табли од штетни загадувачи. Проucирна обвивка : Филтерот за гориво има проucирно тело за гледање на нивото на гориво, остатоци и лесно може да се замени со постојни стеги на црево. Апликација : Замена за Mariner 40 50 60 HP EFI 4 мозочни плочи, ANFD за 150 EFI 4 мозочен удар (1 B905505 и погоре) и 135 до 300 КС. Ве молиме двојно проверете го бројот на делот од вашата ставка пред да нарачате. Премиум материјал : Изработено од надградено премиум пластично куќиште на ABS, овој филтер за гориво е отпорен на отпорни на висока температура, не е лесен за пробивање. Број на ОЕ : Заменување на бројот на делот на производителот за референца се 879885 Q, 35 879885 Q, 18‑7718, 35 879885 T, 879885 T, 35 879885 K, 879885 K. Моќна функција : Внатрешниот филтер за гориво ги отстранува штетите или перформансите што ограбуваат загадувачи родени со гориво и штити 4 излезни табли од штетни загадувачи. Проucирна обвивка : Филтерот за гориво има проucирно тело за гледање на нивото на гориво, остатоци и лесно може да се замени со постојни стеги на црево. Апликација : Замена за Mariner 40 50 60 HP EFI 4 мозочни плочи, ANFD за 150 EFI 4 мозочен удар (1 B905505 и погоре) и 135 до 300 КС. Ве молиме двојно проверете го бројот на делот од вашата ставка пред да нарачате. Премиум материјал : Изработено од надградено премиум пластично куќиште на ABS, овој филтер за гориво е отпорен на отпорни на висока температура, не е лесен за пробивање. Подготовка : Замена за Mariner 40 50 60 HP EFI 4 мозочни плочи, ANFD за 150 EFI 4 мозочен удар (1 B905505 и погоре) и 135 до 300 КС. Број на ОЕ : Замена на бројот на делот на производителот за референца се 879885 Q, 35 879885 Q, 18‑7718, 35 879885 T, 879885 T, 35 879885 K, 879885 K.

Карактеристики на предлогот

Item Type:
Inline Fuel Filter
Material:
ABS
OE:
879885Q, 35 879885Q, 18-7718, 35 879885T, 879885T, 35 879885K, 879885K
Application:
Fuel filter can trap unwanted dirt and contaminants in engine fuel lines to prevent damage and improve performance.
Size:
5/16in
Fitment:
Replacement for Mariner 30 40 EFI 4 Stroke outboard, the 4 cylinder (996 cc) 40 50 60 hp. EFI 4 Stroke outboards:
Replacement for Mariner 75-115 4 Stroke (1.7L, s/n 1B366823-2B094995) for Verado outboards:
Replacement for Mariner 75-115 4 Stroke (2.1L, s/n 2B094996 and above) for Verado outboards; :
Replacement for Mariner 150 EFI 4 Stroke (1B905505 and above) and the 135 - 300 hp. for Verado outboards:
Package List:
1 xInline Fuel Filter:
Notice:
1. Please double check the part number of your item, matching information is for reference only.:
2. If you are unsure of the item, please contact us before buying to avoid unnecessary return, thanks!:

Купувачи како што избираат