.

.

Дигитален NC Nikon D5100 со висока оценка со висока оценка, мулти-навој, комплет за филтрирање на леќи со 3 парчиња, направен од Оптика + NWV Директна крпа за чистење на микро

Дигитален NC Nikon D5100 со висока оценка со висока оценка, мулти-навој, комплет за филтрирање на леќи со 3 парчиња, направен

DEN 2.67
Залиха
Достапно за нарачка

УВ филтер (ултравиолетово) за заштита од прашина, нечистотија, гребнатини, отпечатоци од прсти и ултравиолетовите зраци на Сонцето Кружен поларизирачки филтер. Се користи за зголемување на заситеноста на бојата, како затемнување на синото небо, така што белите облаци се истакнуваат. FL-D филтер (флуоресцентно) за фотографирање во затворено под флуоресцентни светла. Овој филтер ја отстранува зеленикавата нијанса дадена со флуоресцентно осветлување. Компактен случај за заштитно носење за транспорт и складирање на вашиот сет на филтри. 10 -годишна гаранција. УВ филтер (ултравиолетово) за заштита од прашина, нечистотија, гребнатини, отпечатоци од прсти и ултравиолетовите зраци на Сонцето. Кружен поларизирачки филтер. Се користи за зголемување на заситеноста на бојата, како затемнување на синото небо, така што белите облаци се истакнуваат. FL-D филтер (флуоресцентно) за фотографирање во затворено под флуоресцентни светла. Овој филтер ја отстранува зеленикавата нијанса дадена со флуоресцентно осветлување. Компактен случај за заштитно носење за транспорт и складирање на вашиот сет на филтри. 10 -годишна гаранција. Оваа ставка вклучува : 1. УВ леќи филтер 2. Кружен поларизирачки филтер 3. Флуресцентен филтер 4. Тука за филтрирање 5. NWV Директна крпа за чистење на микрофибер. Филтрите на леќи се проucирни парчиња стакло поставени пред леќи на фотоапаратот за да ја променат или прилагодат светлината што влегува во камерата и уште поважно за да се заштити леќите на фотоапаратот. Филтрите за леќи ги подобруваат фотографиите со тоа што на фотографите им даваат контрола на светлината и им овозможуваат да ги потенцираат карактеристиките на сцената за која сметаат дека се најважни.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат