.

.

Seilylanka 3000mAh За Klauke 12v Ni MH батерија ПАКЕТ ЦД А4 RA5 за самоинсталација

Seilylanka 3000mAh За Klauke 12v Ni MH батерија ПАКЕТ ЦД А4 RA5 за самоинсталација

DEN 1598.40
Залиха
Достапно за нарачка

Батерија за самоинсталирање Напон : 12 Волти Капацитет : слободно избирање! Систем : Ni-MH составен од : 10x под C клетки (околу 44x22 mm по ќелија) погоден за : Макита, 1234, Макита 1200 1201 1202, 6223 DWE, 6227 DWE, 6314 DWDE, 6216 DWFE, 6316 DWFE, 6214 DWDE, 6214 DWAE, 6327 DWE 6216dwae, 6316dwae, 6317dwde, 6337dwde, 6336dwde, 6992dwd, 6918dwd, 6916 DWD, 8413 DWD, 8413 DWDE, UC120 DWAE СВЕТИЛКА, ML121, ML120, ML122, 4331 DWD, 1050dwb, 1050dwa, da312dwa, 6835dwb, 6835dwd, 6960dwa, ub120dwb , ub121dz, 4191 DWA, 1220, 1222, 1233, 1234, 1235, Б55541 Б55543, Б55546, 4041683105411, 4041683105435, Машина За Дупчење, 6223 DWE, 6227 DW / PA12 и други Вирт ВАМ / КЛ 12 В / 700 960 320 Ксел 118884 РЕХАУ ра 3 Клауке РА4 / РА5.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат