.

.

NFHK Oculink PCIE PCI-Express SFF-8611 8x 8-лента до двојна SFF-8639 U.2 4x SSD Активен кабел за податоци 50см

NFHK Oculink PCIE PCI-Express SFF-8611 8x 8-лента до двојна SFF-8639 U.2 4x SSD Активен кабел за податоци 50см

DEN 2.33
Залиха
Достапно за нарачка

Овој кабел Oculink 8x може да се користи за поврзување на внатрешните уреди, на пр Подлога со плоча со конектор SFF-8639 со контролер со Oculink SFF-8611 8x конектор. Барања на системот : Бесплатен интерфејс Oculink 8x 80pin. Oculink SFF-8611 8x 80pin машки до двојно SFF-8639 U. Стапка на пренос на податоци до 16 Gbps. Заклучи до делот за парење : со активна брава. Овој кабел Oculink 8x може да се користи за поврзување на внатрешните уреди, на пр. Подлога со плоча со конектор SFF-8639 со контролер со Oculink SFF-8611 8x конектор. Барања на системот : Бесплатен интерфејс Oculink 8x 80pin. Oculink SFF-8611 8x 80pin машки до двојно SFF-8639 U. Стапка на пренос на податоци до 16 Gbps. Заклучи до делот за парење : со активна брава. Oculink PCIE PCI-Express SFF-8611 8x 8-лента до двојна SFF-8639 U.2 4x SSD Активен кабел 50см Овој кабел Oculink 8x може да се користи за поврзување на внатрешните уреди, на пр. Подлога со плоча со конектор SFF-8639 со контролер со Oculink SFF-8611 8x конектор.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат