.

.

МОТОР ЗА БОТ 6D8-24560-00 6D8-24560-01 Собрание за филтрирање на гориво за мотор на Yamaha Outboard 50HP 60HP 75HP 90HP 100HP 115HP, 8mm / 5 / 16in

МОТОР ЗА БОТ 6D8-24560-00 6D8-24560-01 Собрание за филтрирање на гориво за мотор на Yamaha Outboard 50HP 60HP 75HP 90HP 100HP 115HP, 8mm /

DEN 1.33
Залиха
Достапно за нарачка

Позиција на моторот : вонброд Мотор : 50 КС 60 КС 75 КС 90 КС 100 КС 115 КС. Го заменува делот OEM број# : 6 D8-24560-00 6 D8-24560-01. со приклучокот за сензор за ниво на гориво. Ако не сте сигурни, ве молиме наведете го серискиот број на вашиот мотор. Позиција на моторот : вонброд. Мотор : 50 КС 60 КС 75 КС 90 КС 100 КС 115 КС. Го заменува делот OEM број# : 6 D8-24560-00 6 D8-24560-01. со приклучокот за сензор за ниво на гориво. Ако не сте сигурни, ве молиме наведете го серискиот број на вашиот мотор. Овој филтер 6 D8-24560-01-00 ASSY одговара на Јамаха Следниве модели и компоненти : . Гориво од 50 кс T50lb 60 КС T60 LB гориво 60 HP F60 LB гориво. F50lb гориво од 30 ч. 90 КС F90 XA гориво 40 HP F40 JEA гориво. 40 HP F40 JEHA гориво. Гориво од 30 КС F30 LEHA. 50 КС F50 LB гориво. Гориво од 30 КС F30 LEHA. 40 КС F40 LA гориво. 40 КС F40 LEHA FUEL. 30 КС F30 LA гориво. 40 HP F40 JEA гориво. 75 КС F75 LA гориво 30 КС F30 LEHA гориво 90 HP F90 JA гориво 75 HP F75 LA гориво.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат